Dyson Big Ball Multifloor Pro

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiklasse

Energiklasse

Støvutslipp

Støvutslipp

 ABCDEFG 

Støvopptak teppe

Støvopptak teppe

 ABCDEFG 

Støvopptak gulv

Støvopptak gulv

 ABCDEFG 

Lydnivå

Lydnivå

84 dB


Rankings

Dyson støvsugere
 Nr. 13 ut av 5

Beste Dyson støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 59 ut av 40

Beste støvsugere »

Poseløse støvsugere
 Nr. 15 ut av 10

Beste poseløse støvsugere »


Visste du?

  • Dyson Big Ball Multifloor Pro bruker ca. 0,0 kr. på strøm i året ved et normalt forbruk (50 støvsugninger, hver på 87 m2). Støvsugere har i gjennomsnitt et årlig energiforbruk på 14,6 kr. 

    I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

  • Dyson Big Ball Multifloor Pro har et lydnivå på 84 dB. Det gjennomsnittlige lydnivået for støvsugere er på 74 dB. Dyson Big Ball Multifloor Pro har dermed et lydnivå som er 10 høyere enn den gjennomsnittlige støvsugeren. 

    En alminnelig samtale har et lydnivå på 60 dB. Den mest stillegående støvsugeren har et lydnivå på 57 dB.

  • Dyson Big Ball Multifloor Pro's rengjøringsevne på gulvtepper er i klasse d og den er dermed ikke i beste rengjøringsklasse for gulvtepper. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse a og er dermed i beste rengjøringsklasse her. 

    Rengjøringsklassen går fra A-G, hvor A er den best mulige rengjøringsklassen.

  • Dyson Big Ball Multifloor Pro veier , mens støvsugere har en gjennomsnittsvekt på 7 kg.

Sammenligning

Anmeldelser av Dyson Big Ball Multifloor Pro

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="241" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Dyson Big Ball Multifloor Pro Bosch BGS5335 Electrolux EUF8GREEN Philips FC9331 Electrolux EUF81DB
Score
0 100
88 100
87 100
86 100
86 100
(0)
0 anmeldelser
(4.2)
74 anmeldelser
(4.4)
118 anmeldelser
(4.3)
1668 anmeldelser
(4.5)
29 anmeldelser
Pris kr 2.745 kr 1.690 kr 999 kr 2.429 kr
Testresultater "Testvinner" - Stiftung Warentest
Energiklasse
Effekt 800 watt 800 watt 500 watt 650 watt 850 watt
Lydnivå 84 dB 74 dB 74 dB 79 dB 69 dB
Rengjøringsevne gulvteppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengjøringsevne hardt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 1.6 liter 1.5 liter 1.6 liter
Arbeidsradius 10.75 meter 11 meter 12 meter 9 meter 12 meter
Støvutslipp
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter Vaskbart filter HEPA 13 HEPA Allergifilter HEPA
Allergivennlig

Beskrivelse av Dyson Big Ball Multifloor Pro

Dyson Big Ball Multifloor er en eksklusiv støvsugermodell som tilbyr et vell av gode muligheter, både i forhold til ergonomi, manøvreringsdyktighet og ikke minst sugeeffektivitet. Støvsugeren ligger blant de beste på markedet innenfor både energivennlighet og støvemisjon, samt at den er utstyrt med beholder – noe som overflødiggjør ekstra kjøp av støvsugerposer. Effektiviteten kommer fra en innovativ syklonteknologi som sørger for å fange opp selv de minste støvpartikler i hjemmet, mens god ergonomi kommer til kjenne gjennom et praktisk og fleksibelt design. Munnstykket tilpasses avhengig av om det støvsuges på løse tepper, harde gulv eller gulvtepper, dessuten er det lett å regulering av sugestyrken. Med en garanti på 5 år er du som bruker sikret en god støvsuger i mange år fremover.

 

Energiklasse, støvemisjon, gulvteppe støvsuging og støvsuging av hardt gulv

Alle kriteriene ovenfor er naturligvis essensielle for en god støvsuger. Denne modellen har scoret toppkarakter i 3 av kriteriene, nemlig energiklasse, støvemisjon og støvsuging av hardt gulv. Med andre ord ligger støvsugeren blant de mest energivennlige modellene på markedet, hvilket er gavnlig både for miljøet og pengepungen. Støvemisjon er støvsugerens filtreringsevne og en avgjørende faktor for et godt inneklima. Spesielt hvis det er personer i husstanden med allergi / intoleranse ovenfor støv, vil det være en svært god ide å velge en støvsuger med A i støvemisjon. Den siste kategorien, nemlig støvsuging av gulvteppe, har modellen fått D. Men dette er dog det området hvor støvsugere typisk har størst problemer med å score en toppkarakter, da det er betydelig vanskeligere å støvsuge på gulvtepper fremfor et hardt gulv.

 

Ergonomi og håndtering

«Big Ball» designet er på mange måter svært praktisk. Det gjør det enkelt å bevege seg rundt omkring møbler i hjemmet, dessuten vil støvsugeren automatisk være i stand til å reise seg opp hvis den skulle velte. «Big Ball»-modellene er de eneste på markedet som er i stand til nettopp dette. Videre så er støvsugeren utstyrt med et fleksibelt håndtak som gir full manøvreringsdyktighet i en 360° vinkel. Støvsugerens aksjonsradius ligger på 10,75 meter. Dette er med andre ord den radiusen som støvsuger kan dekke, før man skal skifte til en annen stikkontakt.

 

Poseløs og hygienisk tømming

Med poseløs teknologi slipper man å kjøpe ekstrautstyr i form av støvsugerposer. I stedet har beholderen en kapasitet på 1,8 liter støv og med enkel adgang til tømming. Unngå samtidig å komme i kontakt med støvet når støvbeholderen tømmes.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...