Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

(3.7) 139 anmeldelser
Score
74
100

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiklasse

Energiklasse

Støvutslipp

Støvutslipp

 ABCDEFG 

Støvopptak teppe

Støvopptak teppe

 ABCDEFG 

Støvopptak gulv

Støvopptak gulv

 ABCDEFG 

Lydnivå

Lydnivå

85 dB


Rankings

Dyson støvsugere
 Nr. 7 ut av 6

Beste Dyson støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 38 ut av 43

Beste støvsugere »

Poseløse støvsugere
 Nr. 9 ut av 12

Beste poseløse støvsugere »


Visste du?

  • Dyson Cinetic Big Ball Musclehead bruker ca. 0,0 kr. på strøm i året ved et normalt forbruk (50 støvsugninger, hver på 87 m2). Støvsugere har i gjennomsnitt et årlig energiforbruk på 15,3 kr. 

    I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

  • Dyson Cinetic Big Ball Musclehead har et lydnivå på 85 dB. Det gjennomsnittlige lydnivået for støvsugere er på 74 dB. Dyson Cinetic Big Ball Musclehead har dermed et lydnivå som er 11 høyere enn den gjennomsnittlige støvsugeren. 

    En alminnelig samtale har et lydnivå på 60 dB. Den mest stillegående støvsugeren har et lydnivå på 57 dB.

  • Dyson Cinetic Big Ball Musclehead's rengjøringsevne på gulvtepper er i klasse d og den er dermed ikke i beste rengjøringsklasse for gulvtepper. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse b og er dermed heller ikke i beste rengjøringsklasse her. 

    Rengjøringsklassen går fra A-G, hvor A er den best mulige rengjøringsklassen.

  • Dyson Cinetic Big Ball Musclehead veier , mens støvsugere har en gjennomsnittsvekt på 7 kg.

Sammenligning

Anmeldelser av Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
(3.70) basert på 139 anmeldelser 

Amazon.de
(3.70) 139 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk netthandelsvirksomhet.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="222" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead Electrolux EUF81DB Philips FC9331 Electrolux EUF8GREEN Kärcher VC 3
Score
74 100
89 100
84 100
84 100
84 100
(3.7)
139 anmeldelser
(4.6)
28 anmeldelser
(4.3)
1354 anmeldelser
(4.2)
105 anmeldelser
(4.2)
85 anmeldelser
Pris kr 2.285 kr 1.085 kr 1.790 kr 1.490 kr
Testresultater
Energiklasse
Effekt 1200 watt 850 watt 650 watt 500 watt 700 watt
Lydnivå 85 dB 69 dB 79 dB 74 dB 76 dB
Rengjøringsevne gulvteppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengjøringsevne hardt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 1.6 liter 1.5 liter 1.6 liter
Arbeidsradius 10.75 meter 12 meter 9 meter 12 meter 8 meter
Støvutslipp
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter HEPA Allergifilter HEPA HEPA 12
Allergivennlig

Beskrivelse av Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Cinetic Big Ball er en støvsuger fra Dyson som tilbyr høy sugeeffektivitet og den krever ikke vedlikehold. Modellen er utstyrt med Dysons mest effektive syklonteknologi, som fanger opp selv de minste støvpartikler og grunnet filterets høye effektivitet er det derfor heller ikke nødvendig å vaske eller skifte filteret. I tillegg er støvsugeren poseløs, så du som bruker har altså ikke noen ekstra driftsomkostninger i form av støvsugerposer eller filter tilkjøp. Cinetic Big Ball-støvsugeren har dessuten mottatt toppkarakter innenfor både energivennlighet, støvemisjon og ikke minst støvsuging av hardt gulv. Med andre ord er støvsugeren ideell til støvallergikere eller brukere som ønsker et godt inneklima. Modellen har 5 års garanti.

 

Energiklasse, støvemisjon, gulvteppe støvsuging og støvsuging av hardt gulv

Cinetic Big Ball er vurdert ut fra ovenstående kriterier, hvor den har fått karakterer alt etter hvor godt den har klart seg. Modellen har mottatt A i energiklasse, hvilket plasserer den blant de mest energivennlige støvsugerne på markedet. I tillegg har den også mottatt A innenfor støvemisjon. Det skyldes det særlig effektive filteret, som er utviklet til å fange opp selv de minste partiklene. I forhold til støvsuging av gulvtepper har modellen mottatt D og i støvsuging av hardt gulv har den mottatt A.

 

Ergonomi

En god ergonomi er også en svært viktig faktor for en støvsuger – så man sikrer at støvsuging blir så enkelt og komfortabelt som mulig. Dysons velkjente Big Ball-design er utviklet for å tilby optimale manøvreringsmuligheter, slik at man lett kan bevege seg omkring møbler eller andre forhindringer i hjemmet. Dersom støvsugeren skulle velte i løpet av støvsugingen, vil den automatisk være i stand til å reise seg opp. En annen praktisk feature ved Cinetic Big Ball er det fleksible håndtaket, som gir svært god komfort.

 

Poseløs og aksjonsradius

Cinetic Big Ball er poseløs og er i stedet for utstyrt med beholder. Det sikrer at den opprettholder en konstant sugeeffektivitet, uansett hvor fyldt beholderen er. Støvsugeren som anvender pose, har nemlig en tendens til å miste sugeeffektiviteten desto mer fylt posen blir. Beholderen har en kapasitet på 1,6 liter og er med hygienisk tømming, slik at man som bruker ikke kommer i kontakt med støvet under tømming. Trykk bare på en knapp, så tømmes støvbeholderen.

 

Tilpasser etter gulvets underlag

En veldig smart feature hos Cinetic Big Ball er at den automatisk tilpasser seg, avhengig av om det støvsuges på gulvtepper, løse tepper eller harde gulv. Støvsugeren har dog mottatt de beste resultater i forhold til støvsuging av hardt gulv.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...