Om Test-støvsuger

Kort om Test-støvsuger

Test-støvsuger en digital tjeneste, som via en algoritme vurderer de beste støvsuger basert på kundeanmeldelser, offisielle tester, prissammenligning og sammenligning på produktegenskaper og spesifikasjoner. 

Hvem står bak Test-støvsuger? 

Test-støvsuger er i dag en del av det digitale mediehuset, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhet med hovedkontor i Aarhus. 

 

Obsidian Media ApS

Bødker Balles Gård 15B

8000 Aarhus 

CVR: 40483667 

kontakt@obsidianmedia.dk  

 

Vår visjon er både enkel og ambisiøs; Vi ønsker å være de beste forbrukermagasin. Det betyr at vi vil være forbrukernes foretrukne plattform, når de skal samle inn kunnskap om forbruksgoder

Vi arbeider målrettet med å optimere og oppdatere våre medier, hvor vi bestreber oss etter å skape maksimal verdi for våre lesere ved å utføre grundig research i de emnene vi berører i våre artikler, og lage smarte løsninger som automatisk oppdaterer vårt innhold. 

Derfor er vår misjon at vi skal hjelpe forbrukeren med å få nyttig viten som hjelper dem med, å få dette produktet til den rette prisen som matcher nettopp deres behov. 

Ta gjerne kontakt med oss via ovenstående e-mail med spørsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtig vi kan, men det kan ta opp til 7 hverdager. 

Redaksjonelle retningslinjer, samarbeidspartnere og annonser

Vi er et annonsefinansiert medium, hvor vi linker inn til utvalgte samarbeidspartnere for de produkter og ytelser vi promoverer i våre guider. Det fungerer via den såkalte “affiliate marketing” modellen, hvor vi som medium refererer våre lesere videre til våre partnere, og såfremt vedkommende kjøper produktet, blir vi belønnet med en mindre kommisjon.

Det er vår modell, og det er vi meget åpne om, da det finansierer vårt arbeid med fortsatt å skape godt verdiskapende innhold online. Det betyr at vi også er ambassadører for våre partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nevnt, er det meget viktig å understreke at vi først og fremst forsøker å skape verdi og godt innhold til våre lesere, noe som tydeligvis også skinner igjennom i vårt innhold. 

Hvordan virker vår produkt-vurderings-algoritme? 

Vi vurderer våre produkter med en score fra 1 til 100 basert på følgende parametere: 

  • Kundeanmeldelser: Hvordan tar kundene imot produktet? Vi innhenter kundeanmeldelser på tvers av alle store webshops innenfor hvitevarer, herunder Whiteaway, Skousen, Elgiganten, Coop, Lavprishvidevarer, Amazon med flere, og samler et vektet gjennomsnitt av dette.
  • Offisielle tester: Vi sjekker om produkter er testvinnere på offisielle forbrukerråd som TÆNK, Råd & Rön, Consumer Reports osv. så du ikke behøver å gjennomgå internettet etter testvinnere. 
  • Prissammenligning og god pris: Vi kikker på produktets gjennomsnittlige pris over 60 dager på tvers av forhandlere og ser på om produktet er nedsatt ift. normalprisen – i så fall, vil produktet på stemplet “God pris” dermed få pluspoint i algoritmen.

På den måten kombinerer vi holdning fra både kunde og eksperter samt value-for-money til å identifisere de beste hvitevarene på markedet. 

Forbehold 

Vi Test-støvsuger og Obsidian Media tar forbehold for tastefeil eller ved bortkomne angitte opplysninger relatert til de produkter og tjenester vi belyser på våre sider. Selv om vi bruker enormt mye tid på research og kvalitetssikring, kan det oppstå feil i våre artikler, og vi anbefaler alltid at du som leser/kunde alltid sjekker produktinformasjon hos forhandleren eller leverandøren av produktet.

Det er allikevel viktig å nevne at vi i løpet av 2020 har kjøpt opp og overtatt en rekke hjemmesider omhandlende forbruksgoder, som vi har vært – og stadig er – i en prosess for å gjennomgå for feilinformasjon.