Bosch BGS2U330

Poseløs støvsuger
(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
Prisfakta: Prisen har ikke vært lavere i mer enn 10 uker.Energiklasse

Energiklasse

Støvutslipp

Støvutslipp

 ABCDEFG 

Støvopptak teppe

Støvopptak teppe

 ABCDEFG 

Støvopptak gulv

Støvopptak gulv

 ABCDEFG 

Lydnivå

Lydnivå

75 dB


Rankings

Bosch støvsugere
 Nr. 15 ut av 8

Beste Bosch støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 54 ut av 40

Beste støvsugere »

Poseløse støvsugere
 Nr. 13 ut av 10

Beste poseløse støvsugere »


Visste du?

 • Bosch BGS2U330 bruker ca. 0,0 kr. på strøm i året ved et normalt forbruk (50 støvsugninger, hver på 87 m2). Støvsugere har i gjennomsnitt et årlig energiforbruk på 14,6 kr. 

  I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

 • Bosch BGS2U330 har et lydnivå på 75 dB. Det gjennomsnittlige lydnivået for støvsugere er på 74 dB. Bosch BGS2U330 har dermed et lydnivå som er 1 høyere enn den gjennomsnittlige støvsugeren. 

  En alminnelig samtale har et lydnivå på 60 dB. Den mest stillegående støvsugeren har et lydnivå på 57 dB.

 • Bosch BGS2U330's rengjøringsevne på gulvtepper er i klasse c og den er dermed ikke i beste rengjøringsklasse for gulvtepper. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse a og er dermed i beste rengjøringsklasse her. 

  Rengjøringsklassen går fra A-G, hvor A er den best mulige rengjøringsklassen.

 • Bosch BGS2U330 veier , mens støvsugere har en gjennomsnittsvekt på 7 kg.

Egenskaper

 • Allergivennlig støvsuger

  Denne støvsugerens filter og støvemisjon i klasse A, gjør den velegnet til hjem med husstøvallergikere.

 • Toppkarakter på hardt gulv

  Støvsugeren er i klasse A for rengjøring på harde gulv og det er den beste rengjøringsklassen. Dette gjør den særlig velegnet til støvsuging av gulv.


Sammenligning

Anmeldelser av Bosch BGS2U330

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="330" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Bosch BGS2U330 Bosch BGS5335 Electrolux EUF8GREEN Philips FC9331 Electrolux EUF81DB
Score
0 100
88 100
87 100
86 100
86 100
(0)
0 anmeldelser
(4.2)
74 anmeldelser
(4.4)
118 anmeldelser
(4.3)
1668 anmeldelser
(4.5)
29 anmeldelser
Pris 2.999 kr 2.745 kr 1.690 kr 999 kr 2.429 kr
Testresultater "Testvinner" - Stiftung Warentest
Energiklasse
Effekt 700 watt 800 watt 500 watt 650 watt 850 watt
Lydnivå 75 dB 74 dB 74 dB 79 dB 69 dB
Rengjøringsevne gulvteppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengjøringsevne hardt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 1.4 liter 1.6 liter 1.5 liter 1.6 liter
Arbeidsradius 9 meter 11 meter 12 meter 9 meter 12 meter
Støvutslipp
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter HEPA 13 HEPA 13 HEPA Allergifilter HEPA
Allergivennlig

Beskrivelse av Bosch BGS2U330

Bosch BGS2U330 er en lett og supersterk støvsuger fra Bosch. Støvsugeren sikrer optimal rengjøringsytelse av alle gulv og ligger i klasse A for støvopptak på hardt gulv. Det betyr at den leverer et utrolig grundig rengjøringsresultat på gulv med sprekker og fliser med furer samt gulvplanker. Denne kraftfulle støvsugeren er utstyrt med et HiSpin-motorsystem, som kombinerer effektivt støvopptak med lavt energiforbruk. Motoren har optimerte aerodynamiske blåsehjul, som sikrer den høye energieffektiviteten og plasserer støvsugeren i energiklasse A. Selv om motoren er ytterst effektiv, er støvsugeren særdeles stillegående med et lydnivå på 75 dB. Det skyldes det spesielle SilenceSound SystemTM, som kombinerer høy rengjøringsevne med støysvak støvsuging.

Ekstra lett med kompakt design

Støvsugeren fra Bosch er utviklet i et unikt og ultrakompakt design. Derfor er støvsugeren lett å oppbevare og den beskjedne vekten på 4,7 kg gjør den lett å betjene. Støvsugeren har en aksjonsradius på 9 meter, som gjør støvsugingen bekvem da du slipper å hyppig skifte stikkontakt underveis. Bosch BGS2U330 er også utstyrt med automatisk ledningsopprulling, omskiftelig kombi-munnstykke, støvbeholder med et nettovolum på 1,4 liter og et teleskoprør. Disse smarte funksjonene er utviklet med henblikk på å skape en støvsuger som gjør støvsugingen så lett og ergonomisk korrekt som mulig.

Poseløs støvsuger med effektiv partikkelfiltrering

Den spesielle Unique SensorBaglessTM teknologien er et sensorstyrt system, som overvåker støvsugerens yteevne, hvilket resulterer i et fremragende rengjøringsresultat hver gang. Støvsugeren er poseløs, som betyr at det ikke vil være gjenkjøpsomkostninger, da du slipper å kjøpe støvsugerposer. Derimot er støvsugeren utstyrt med et vaskbart og høyteknologisk filtermateriale, som holder like lenge som støvsugeren gjør. Filteret er utrolig effektivt, så selv små partikler fanges opp, hvilket gir et grundig rengjøringsresultat.

Høy hygiene og minimalt rengjøringsbehov

Bosch BGS2U330 er utstyrt med en rekke systemer, som sikrer høy hygiene og vedlikehold på et minimum. Det unike HEPA-filteret er et vaskbart og hygienisk filter, som filtrerer bort alle partikler. På denne måten renses luften virkelig effektivt, hvilket gjør støvsugeren velegnet til allergikere. Støvsugeren er, takket være EasyClean System, meget rengjøringsvennlig. Støvbeholderen kan tas ut med et trykk på en knapp, og det gjennomtenkte designet uten hjørner, gjør at smuss ikke samler seg, slik at støvsugeren veldig lett kan rengjøres.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...