Miele Complete C3 Powerline XXL

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiklasse

Energiklasse

Støvutslipp

Støvutslipp

AirClean Plus Filter

Støvopptak teppe

Støvopptak teppe

 ABCDEFG 

Støvopptak gulv

Støvopptak gulv

4.5 liter

Lydnivå

Lydnivå

 ABCDEFG 


Rankings

Miele støvsugere
 Nr. 12 ut av 7

Beste Miele støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 66 ut av 43

Beste støvsugere »

Støvsugere med pose
 Nr. 50 ut av 31

Beste støvsugere med pose »


Visste du?

  • Miele Complete C3 Powerline XXL bruker ca. 0,0 kr. på strøm i året ved et normalt forbruk (50 støvsugninger, hver på 87 m2). Støvsugere har i gjennomsnitt et årlig energiforbruk på 15,3 kr. 

    I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

  • Miele Complete C3 Powerline XXL har et lydnivå på [letter_rating value="c"]. Det gjennomsnittlige lydnivået for støvsugere er på 74 dB. Miele Complete C3 Powerline XXL har dermed et lydnivå som er 74 lavere enn den gjennomsnittlige støvsugeren. 

    En alminnelig samtale har et lydnivå på 60 dB. Den mest stillegående støvsugeren har et lydnivå på 57 dB.

  • Miele Complete C3 Powerline XXL's rengjøringsevne på gulvtepper er i klasse a A og den er dermed i beste rengjøringsevne for gulvtepper. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse . 

    Rengjøringsklassen går fra A-G, hvor A er den best mulige rengjøringsklassen.

  • Miele Complete C3 Powerline XXL veier , mens støvsugere har en gjennomsnittsvekt på 7 kg.

Anmeldelser av Miele Complete C3 Powerline XXL

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="252" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Miele Complete C3 Powerline XXL Philips FC8721 Miele Complete C2 Powerline SFAF3 Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline SGEF3 Miele Classic C1 Powerline SBAF3
Score
0 100
94 100
94 100
93 100
93 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
224 anmeldelser
(4.7)
73 anmeldelser
(4.6)
185 anmeldelser
(4.7)
83 anmeldelser
Pris kr 2.049 kr 1.899 kr 3.199 kr 1.349 kr
Testresultater "Testvinner" - Tænk.dk 07/2015
Energiklasse
Effekt 75 dB 650 watt 890 watt 890 watt 800 watt
Lydnivå
 ABCDEFG 
78 dB 80 dB 76 dB 79 dB
Rengjøringsevne gulvteppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengjøringsevne hardt gulv 4.5 liter
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 13 meter 5.0 liter 4.5 liter 4.5 liter 4.5 liter
Arbeidsradius
 ABCDEFG 
11 meter 10 meter 12 meter 9 meter
Støvutslipp AirClean Plus Filter
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter HEPA 13 AirClean AA 50 Super AirClean
Allergivennlig

Beskrivelse av Miele Complete C3 Powerline XXL

Miele Complete C3 er en alminnelig støvsuger som grunnet den store aksjonsradiusen på 13 meter er ideell til store hjem, kontorområder eller lignende. Det gjør nemlig at det ikke er behov for å skifte stikkontakt så ofte og du har derfor mulighet for å bruke tiden på støvsuging. Noen av de områdene hvor modellen har klart seg svært godt, er i forhold til støvemisjon og støvsuging av hardt gulv. Innenfor disse to områdene har den klart å score toppkarakterer. Lydnivået under drift ligger på 75 dB, noe som er et noenlunde standard nivå for alminnelige støvsugere. Legg dessuten merke til at støvsugeren anvender 4,5 liters poser, så det er mulighet for relativt sjelden tømming. Foruten kombimunnstykke (til harde gulv og gulvtepper), så er et fugemunnstykke også medfølgende.

 

Energiklasse, støvemisjon, gulvteppe støvsuging og støvsuging av hardt gulv

Alle alminnelige støvsugere blir testet ut fra ovenstående kriterier. Her vurderes de fra A-G med A som den beste karakteren. Innenfor energiklasse har modellen mottatt D, som er et middels nivå på skalaen, men ikke et spesielt prangende resultat i forhold til hvordan øvrige støvsugere i denne prisklassen som oftest klarer seg på dette området. Betydelig bedre gikk det derimot i støvemisjon, hvor den har scoret beste karakter, nemlig A. Det vil si at den er optimal til å holde støvet tilbake i utblåsingsluften og fra eventuelle utettheter i støvsugeren. Det bevirker samtidig at den er et attraktivt valg, dersom det bor støvallergikere i husstanden eller bare ønsker et sunt og rent inneklima.

 
Ser man på støvsugerens effektivitet på he gulvtepper og harde gulv, så har den også klart seg utmerket. I gulvteppestøvsuging har den fått D, hvilket er en utmerket vurdering ettersom støvsugere har en tendens til å klare seg dårligere innenfor dette området, siden gulvtepper er en del vanskeligere å støvsuge. I støvsuging av hardt gulv har den dog fått A.

 

Lydnivå og aksjonsradius

Med et lydnivå på 75 dB hører ikke Miele Complete C3 til blant de mest støysvake på markedet, men det er på ingen måte noe støyende monstrum. Typisk vil lydnivået i en samtale mellom to personer være omtrent 60 dB. Aksjonsradiusen ligger som tidligere beskrevet på 13 meter. Det gir med andre ord mulighet for å kunne dekke et relativt stort område, får det blir nødvendig å skifte til en stikkontakt som ligger nærmere.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...