Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiklasse

Energiklasse

Støvutslipp

Støvutslipp

 ABCDEFG 

Støvopptak teppe

Støvopptak teppe

 ABCDEFG 

Støvopptak gulv

Støvopptak gulv

 ABCDEFG 

Lydnivå

Lydnivå

73 dB


Rankings

Miele støvsugere
 Nr. 10 ut av 7

Beste Miele støvsugere »

Alle støvsugere
 Nr. 55 ut av 43

Beste støvsugere »

Støvsugere med pose
 Nr. 42 ut av 31

Beste støvsugere med pose »


Visste du?

  • Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine bruker ca. 0,0 kr. på strøm i året ved et normalt forbruk (50 støvsugninger, hver på 87 m2). Støvsugere har i gjennomsnitt et årlig energiforbruk på 15,3 kr. 

    I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

  • Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine har et lydnivå på 73 dB. Det gjennomsnittlige lydnivået for støvsugere er på 74 dB. Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine har dermed et lydnivå som er 1 lavere enn den gjennomsnittlige støvsugeren. 

    En alminnelig samtale har et lydnivå på 60 dB. Den mest stillegående støvsugeren har et lydnivå på 57 dB.

  • Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine's rengjøringsevne på gulvtepper er i klasse b og den er dermed ikke i beste rengjøringsklasse for gulvtepper. På hårdt gulv er den i rengøringsklasse a og er dermed i beste rengjøringsklasse her. 

    Rengjøringsklassen går fra A-G, hvor A er den best mulige rengjøringsklassen.

  • Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine veier , mens støvsugere har en gjennomsnittsvekt på 7 kg.

Egenskaper

Støvsuger til dyrehår

Støvsugeren har et munnstykke som er bygget for å bedre kunne støvsuge hår. Dette gjør støvsugeren velegnet til hjem med husdyr.


Anmeldelser av Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="267" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine Philips FC8721 Miele Complete C2 Powerline SFAF3 Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline SGEF3 Miele Classic C1 Powerline SBAF3
Score
0 100
94 100
94 100
93 100
93 100
(0)
0 anmeldelser
(4.7)
224 anmeldelser
(4.7)
73 anmeldelser
(4.6)
185 anmeldelser
(4.7)
83 anmeldelser
Pris kr 2.049 kr 1.899 kr 3.199 kr 1.349 kr
Testresultater "Testvinner" - Tænk.dk 07/2015
Energiklasse
Effekt 1200 watt 650 watt 890 watt 890 watt 800 watt
Lydnivå 73 dB 78 dB 80 dB 76 dB 79 dB
Rengjøringsevne gulvteppe
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Rengjøringsevne hardt gulv
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Posestørrelse | Beholderkapacitet 4.5 liter 5.0 liter 4.5 liter 4.5 liter 4.5 liter
Arbeidsradius 11 meter 11 meter 10 meter 12 meter 9 meter
Støvutslipp
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Filter Active AirClean HEPA 13 AirClean AA 50 Super AirClean
Allergivennlig

Beskrivelse av Miele Complete C3 Cat&Dog PowerLine

Miele Complete C3 er en alminnelig støvsuger som er spesielt velegnet til hjem med kjæledyr, ettersom den leveres inklusiv turbomunnstykke til optimal oppsamling av dyrehår. Støvsugeren har klart seg relativt godt, særlig i forhold til sugeeffektiviteten, hvor den har klart å score beste vurdering i støvsuging av harde gulv og nest beste vurdering i støvsuging av gulvtepper. Støvsuging av gulvtepper er samtidig ett av de områdene hvor støvsugere særlig har problemer med å score en god karakter, da det generelt er betydelig vanskeligere å støvsuge enn harde gulv. Dernest benytter støvsugeren poser av typen HyClean med en kapasitet på 4,5 liter. Den har dessuten en indikator som automatisk vil opplyse når det er behov for poseskift, samt at den har en indikator som opplyser om det hvis støvsugeren skulle være overopphetet.

 

Energiklasse, støvemisjon, gulvteppe støvsuging og støvsuging av hardt gulv

Miele Complete C3 er ikke den mest energivennlige modellen på markedet. Mer spesifikt sagt så har den innenfor dette området fått vurderingen D, hvilket er på midten av skalaen. I forhold til hvor god støvsugeren er til å holde støvet tilbake i utblåsingsluften og fra utettheter og så videre (støvemisjon), så har den her mottatt den nest beste vurderingen. Støvemisjon er også avgjørende for et godt inneklima og i tilfeller hvor man har støvallergikere i huset, så vil det være en god ide å gå etter en støvsuger som ligger i beste klasse innenfor støvemisjon. I forhold til sugeeffektiviteten på henholdsvis harde gulv og gulvtepper, så ligger modellen i henholdsvis klasse A og klasse B.

 

Aksjonsradius og lydnivå

Miele Compete C3 har en aksjonsradius på 11 meter, noe som er ganske så bra. Det gir deg nemlig mulighet for å kunne dekke et rimelig stort gulvareal før du vil være nødt til å skifte til en mer nærliggende stikkontakt. Lydnivået derimot befinner seg på 3 dB, hvilket er omkring normalt for de fleste alminnelige støvsugere.

 

Ytterligere informasjon

Miele Complete C3 byr naturligvis på regulering av sugestyrken, slik at du kan tilpasse den avhengig av vanskeligheten for støvsugeroppgaven. Den har dessuten også flere forskjellige munnstykker som følger med, i form av universal gulvmunnstykke, turbo-munnstykke (til dyrehår), fugemunnstykke og møbelmunnstykke.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...