Hoover MBC 500 UV

(4.3) 214 anmeldelser
Score
87
100

PrissammenligningPrishistorikk

Prisfakta: Prisen er 22 kr lavere enn gjennomsnittet de 10 siste ukene.

Ansvarsfraskrivelse: Prisdataene er basert på de forhandlere som vises på siden.


Se alle spesifikasjoner

Rankings

Hoover støvsugere
 Nr. 1 ut av 0


 Nr. 1 ut av 0


Anmeldelser av Hoover MBC 500 UV

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(4.33) basert på 214 anmeldelser 

Amazon.de
(4.30) 177 anmeldelser

Amazon.de er en stor tysk netthandelsvirksomhet.


Amazon.co.uk
(4.50) 37 anmeldelser

Amazon.co.uk er en stor britisk netthandelsvirksomhet.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Hoover MBC 500 UV
Score
87 100
(4.3)
214 anmeldelser
Pris 1.209 kr
Testresultater

Beskrivelse av Hoover MBC 500 UV

Hoover MBC 500 er en madrasstøvsuger utstyrt for 3 rengjøringtilstander, noe som gjør den ideell til henholdsvis polstring, madrasser og gardiner. Ved hjelp av UV-lys er modellen i stand til å fjerne opp til 99,9% av bakterier og støvmidd, noe som forebygger både allergi, astma og dermatitis. Via den roterende børsten som yter opp til 4200 omdreininger i minuttet er madrasstøvsugeren i stand til å trenge dypt inn i fibrene, så du får et optimalt resultat hver gang.
 

UV lys

Det innebygde UV-lyset er naturligvis den sentrale delen ved denne madrasstøvsugeren. UV-lyset går nemlig inn og påvirker mikroorganismenes celler, derfor er den så effektiv. Det finnes i gjennomsnitt omtrent 2 millioner husstøvmidd i madrassen din, og tendensen viser at folk blir mer og mer sensitive ovenfor disse mikroorganismene.
 

Kapasitet og tømming

Hoover MBC 500 har en kapasitet på 0,3 liter og er utstyrt med en syklonsystem, som gir høyere effektivitet og bedre suging. Det oppsamlede smusset fjernes dessuten med et trykk på en enkelt knapp, uten at du behøver å komme i kontakt med det.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...